ANWB autoverzekering tijdelijk voordeliger af te sluiten

Door admin, 04-03-2013

ANWB autoverzekering tijdelijk voordeliger af te sluitenDe ANWB autoverzekering valt tijdelijk voordelig af te sluiten, met een korting op de premie van 15%. Hoe lang de ANWB die actie hanteert is niet duidelijk, waardoor het verstandig is om hier snel naar te kijken. Men is zich bewust van het grotere risico op ongevallen tijdens de winterperiode, iets waar men graag op in wil spelen. U heeft de mogelijkheid om er juist nu een relatief voordelige autoverzekering af te sluiten.

Winterweer en autoverzekering
Volgens de ANWB hoeft de grotere kans op een (kleine) schade er niet toe te leiden dat een autoverzekering alleen maar duurder wordt. Automobilisten hebben hun verzekering juist op dit moment hard nodig, waardoor men heeft besloten een korting aan te bieden. Uit de premieberekening bij de ANWB blijkt inderdaad dat een auto voordelig verzekerd kan worden, zodat de premie in ieder geval niet mee hoeft te stijgen, met een aantal andere kosten.

Tijdelijke korting van 15%
De ANWB verstrekt een tijdelijke korting van 15% op de premie voor de autoverzekeringen. Dit geldt voor zowel de Beperkt Casco als de Volledig Casco autoverzekering, waardoor het gaat om de meer uitgebreide dekkingen. Binnen de autoverzekering van de ANWB krijgt u bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonische hulp en kunt u rekenen op een gratis vervangende auto in het geval van een flinke schade. Tenslotte is de autoverzekering dagelijks opzegbaar, waardoor u zich op een heel flexibele manier kunt verzekeren bij de ANWB, iets wat bovendien heel voordelig is vanwege de 15% korting.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.