Whoosz biedt jongeren financieel voordeel dankzij Het Nieuwe Rijden

Door admin, 06-08-2013

Whoosz biedt jongeren financieel voordeel dankzij Het Nieuwe RijdenHet Nieuwe Rijden is een samenwerking aangegaan met Whoosz, om jongeren te stimuleren op een meer bewuste en verantwoorde manier om te gaan met hun auto. Jongeren hebben de mogelijkheid om een app te downloaden en deze in de auto te gebruiken, zodat ze beloond worden voor het reduceren van hun CO2-uitstoot. De app meet het rijgedrag, vertelt de jongeren hoe ze meer zuinig kunnen rijden en beloont de bestuurders met een flinke korting op de verzekeringspremie of de telefoonkosten.

Voordelig verzekeren en bellen
Whoosz gaat het initiatief met Het Nieuwe Rijden graag aan, om er op die manier voor te zorgen dat de risicogroep zich op een meer verantwoorde manier gaat gedragen. Het zuinige rijden past goed bij een meer veilige situatie op de weg, waardoor eigenlijk iedereen er voordeel bij heeft. Het aantal schades gaat omlaag, waardoor de jongeren kunnen profiteren van een lagere premie voor de autoverzekering die ze afsluiten. Daarnaast zullen de brandstofkosten afnemen en hebben ze de mogelijkheid om een korting te krijgen op het telefoonabonnement waar ze gebruik van maken. Wat dat betreft kan Het Nieuwe Rijden ze op een indirecte manier een hoop geld opleveren.

Zuinig rijden als een spel
De app maakt gebruik van een aantal spelelementen, om er op die manier voor te zorgen dat de jongeren zich volgens Het Nieuwe Rijden gaan gedragen. Zij kunnen bijvoorbeeld ‘badges’ verdienen, zoals die voor de Zuinige Rijder of de Groenste Rit. Het voegt een vorm van competitie toe, die de jongeren in de auto ertoe moet leiden dat ze op een zuinige en verantwoorde manier deel gaan nemen aan het verkeer. Het maakt Whoosz niet uit waar of hoeveel u rijdt, het gaat vooral om de manier waarop er gereden wordt.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.