Zo werkt topautoverzekeringen.nl

 

Wat wij doen voor u
Op topautoverzekeringen.nl heeft u de mogelijkheid om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt direct een overzicht van autoverzekeringen te zien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de verzekering op de website van de verzekeraar af te sluiten. Wij geven u hierbij geen persoonlijk advies (execution-only). U bepaalt zelf van welke aanbieder u meer informatie wilt hebben en of u doorverwezen wilt worden naar een bepaalde aanbieder.

Volledigheid
Op onze website en andere vergelijkers die op onze website staan vermeld, kunt u 80% tot 90% van alle autoverzekeringen in Nederland vergelijken. Beperkende productvoorwaarden en dienstverlening kunnen een rol spelen bij de keuze een verzekeraar in het overzicht op te nemen. In het overzicht op onze website kunt u verzekeringen vergelijken die online afgesloten kunnen worden, van verzekeraars die met een 7 en hoger zijn beoordeeld, waar topautoverzekeringen.nl bij is aangesloten via een affiliate programma (of die zijn opgenomen op andere vergelijkers).

Vergelijken autoverzekeringen
U krijgt direct een overzicht te zien van autoverzekeringen met relevante beoordelingen, nieuwsberichten en andere informatie. Klantoordelen en beoordelingen van de polisvoorwaarden en verzekeraars zijn afkomstig van o.a. onafhankelijke onderzoeken, klantbeoordelingen bijv. op Consumentenbond en zijn bedoeld om de bezoekers te helpen in het vergelijkingsproces.
Wanneer u vervolgens klikt op “bereken uw premie” wordt u doorverwezen naar de verzekeraar.

Wat is het verdienmodel van topautoverzekeringen.nl
topautoverzekeringen.nl ontvangt per afgesloten verzekering een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten kosteloos kunnen aanbieden.

Copyright © 2015 topautoverzekeringen.nl Deze website is onderdeel van Webpremium BV (57520682).