Zo werkt topautoverzekeringen.nl

Wat wij doen voor u
Op TopAutoverzekeringen heeft u de mogelijkheid om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt direct een overzicht van autoverzekeringen te zien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de verzekering op de website van de verzekeraar (of eventueel via andere vergelijkers) af te sluiten. Wij geven u hierbij geen persoonlijk advies (execution-only). U bepaalt zelf van welke aanbieder u meer informatie wilt hebben en of u doorverwezen wilt worden naar een bepaalde aanbieder.

Volledigheid
Op deze website en andere vergelijkers die op deze website staan vermeld, kunt u 80% tot 90% van alle autoverzekeringen in Nederland vergelijken. Beperkende productvoorwaarden en dienstverlening kunnen een rol spelen bij de keuze een verzekeraar in de Top 10 op te nemen. In het overzicht op deze website kunt u verzekeringen vergelijken die online afgesloten kunnen worden, van verzekeraars die met een 7 en hoger zijn beoordeeld, waar TopAutoverzekeringen bij is aangesloten via een affiliate programma.

Vergelijken autoverzekeringen
U krijgt direct een overzicht te zien van autoverzekeraars met relevante beoordelingen, nieuwsberichten, polisvoorwaarden en andere informatie. Beoordelingen van de polisvoorwaarden en verzekeraars zijn gebaseerd op een groot aantal klantbeoordelingen en onafhankelijke onderzoeksresultaten vanuit meerdere bronnen (bijvoorbeeld Consumentenbond), en zijn bedoeld om de bezoekers te helpen in het vergelijkingsproces. In het overzicht staan de verzekeraars in de volgorde die wordt bepaald door populariteit onder onze bezoekers. Wanneer u vervolgens klikt op “bereken uw premie” wordt u doorverwezen naar de verzekeraar.

Wat is het verdienmodel van TopAutoverzekeringen
TopAutoverzekeringen ontvangt per afgesloten verzekering een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten kosteloos kunnen aanbieden.

Copyright © TopAutoverzekeringen