Goedkope autoverzekering bij Centraal Beheer Achmea

 
20-07-2012

Centraal Beheer Achmea biedt diverse mogelijkheden om een goedkope autoverzekering af te sluiten. Uiteraard gaat het daarbij niet om een tijdelijke actie, maar om de mogelijkheden die er permanent zijn. Door slim om te gaan met het afsluiten van een autoverzekering is het mogelijk om flink te besparen op de premie en op die manier geld over te houden. Door de verzekering af te sluiten via de eigen werkgever en daarnaast een hoger eigen risico te kiezen kunt u de premie flink omlaag brengen.

Korting via werkgever
Het is allereerst mogelijk om korting te krijgen op de premie van een autoverzekering bij Centraal Beheer Achmea door de polis via de werkgever te laten lopen. Het grote voordeel hiervan is dat u vaak kunt profiteren van een vorm van collectiviteitskorting, zoals we dat ook kennen van de zorgverzekering. Zo kunt u gemakkelijk besparen op de premie, zonder dat daar aan de andere kant een minder uitgebreide dekking tegenover staat. Het is op die manier heel eenvoudig mogelijk om een goedkope autoverzekering af te sluiten bij een verzekeraar als Centraal Beheer Achmea.

Verhogen van eigen risico
Daarnaast is het mogelijk om de premie zelf verder te verlagen, door bijvoorbeeld een hoger eigen risico te kiezen binnen de autoverzekering. Op die manier zal de premie per maand omlaag gaan. Aan de andere kant dient u meer kosten zelf te vergoeden in het geval van een eventuele schade. Indien u geen schade rijdt zal u daar echter niets van merken en kunt u bovendien een korting tot 75% krijgen op de premie die u betaalt. Zo kunt u de premie flink omlaag brengen door voorzichtig te rijden en kunt u een goedkope autoverzekering afsluiten bij een verzekeraar als Centraal Beheer Achmea. 

Reacties

 

Nieuwe reactie inzenden

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.