Centraal Beheer

8.4
 • Dagelijks opzegbaar: V
 • Kilometer-premie: nee, het aantal gereden kilometers heeft geen invloed op de premie
 • No-claimkorting maximaal: 75%
 • No-claimbeschermer mogelijk: V
 • Premieverhoging na schade: Ja

Samenvatting dekking

Schaden

Sistercar door gezinsmotorrijtuig aan part. personenauto:
gedekt

Schaden en de invloed op de BM-trede

Hulpverlening:
geen invloed

 

Overige WA-dekking-schaden:
terugval behalve bij aanrijding met fietser/voetganger als men geen verwijt kan aantonen, dan geen invloed

No-claim garantie

Terugval na schade:
ja

Hulpverlening buitenland

Vervangend motorrijtuig:
niet gedekt

Verzekeringskaart(en)
Alle polisvoorwaarden

Beoordelingen en onderzoeken over Centraal Beheer

Service:
7.9
Klantcijfer:
8.1
Totaal score:
8.4

Bekijk beoordelingen en reviews over Centraal Beheer. Beoordelingscijfers zijn gebaseerd op de rapportcijfers van onafhankelijke onderzoeken, klantcijfers en polisvoorwaarden. Heeft u ervaringen met de autoverzekering van Centraal Beheer ? Schrijf een review

 • Centraal Beheer is door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,53 (14-07-2017)

  7.5
 • Centraal Beheer autoverzekering is door MoneyView beoordeeld met een 10 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid' (21-08-2017)

  10.0
 • Centraal Beheer heeft de Digital Dominance Award gewonnen in de categorie verzekeringen (15-09-2016)

Nieuwsberichten over Centraal Beheer

 • 10 May 2017

  Is het slim een dashcam aan te schaffen voor uw auto?Een dashcam is een camera die meestal aan de binnenkant van de voorruit is geplaatst en alles flimt wat er voor de voorruit gebeurt. Zo'n camera bevat vaak eveneens een GPS-systeem die de locatie, rijrichting en snelheid van de auto vastlegt. Soms zijn er extra opties beschikbaar, zoals het opnemen van gesprekken en het waarschuwen bij het naderen van flitspalen. De opnames worden opgeslagen op een geheugenkaart.

 • 20 Mar 2017

  DNB beweert dat de premies voor autoverzekeringen die verzekeraars binnen krijgen niet voldoende zijn om alle schadeclaims van consumenten te kunnen dekken. Tot 2014 lukte het verzekeraars nog de verliezen te compenseren omdat de cascoverzekeringen wel winstgevend waren. De basis WA-autoverzekering was en is dat dus niet, aldus DNB.

  DNB oppert de mogelijkheid aan verzekeraars om de premie te laten stijgen, om problemen omtrent langdurig verlies lijden tegen te gaan. DNB weet echter niet of een premiestijging voldoende is om de gestegen schadelast te kunnen dekken.

 • 20 Jul 2012

  Centraal Beheer Achmea biedt diverse mogelijkheden om een goedkope autoverzekering af te sluiten. Uiteraard gaat het daarbij niet om een tijdelijke actie, maar om de mogelijkheden die er permanent zijn. Door slim om te gaan met het afsluiten van een autoverzekering is het mogelijk om flink te besparen op de premie en op die manier geld over te houden. Door de verzekering af te sluiten via de eigen werkgever en daarnaast een hoger eigen risico te kiezen kunt u de premie flink omlaag brengen.

Gerelateerde media

 • Centraal Beheer app
  Centraal Beheer app

  5 804 keer bekeken

 • Centraal Beheer - Rapper Autoverzek
  Centraal Beheer - Rapper Autoverzekering commercial

  1 036 441 keer bekeken

Geef jouw mening over de Centraal Beheer autoverzekering

Deel jouw ervaringen

Heb je een positieve of een negatieve ervaring gehad met Centraal Beheer autoverzekering? Deel jouw waardevolle ervaringen, zodat andere bezoekers een goede keuze kunnen maken!