Allrisk premies omhoog bij Klaverblad verzekeringen

Door admin, 31-07-2012

Klaverblad verzekeringen heeft besloten om de premie voor de allrisk dekking te verhogen met 10%. De premie voor de WA en de WA beperkt casco verzekering blijft aan de andere kant wel gelijk. Dat betekent dat verzekerden met een allrisk dekking uiteindelijk ongeveer 6% meer gaan betalen ten opzichte van de oude totale premie. Klaverblad verzekeringen heeft aangegeven dit te doen vanwege de lagere premie per auto, aangezien men er steeds vaker voor kiest om een goedkope auto aan te schaffen.

Recht om op te zeggen
Zodra uw verzekeraar besluit om de premie te verhogen heeft u het recht om de verzekering op te zeggen, onafhankelijk van uw contract. Het dient dan wel te gaan om een algemene premieverhoging, die geldt voor iedereen die klant is bij de verzekeraar. Dat betekent ook dat u geen recht tot opzeggen heeft indien de premie alleen voor u verhoogd wordt, bijvoorbeeld als gevolg van het rijden van een schade. Indien u de verzekering op wilt zeggen kunt u binnen 30 dagen nadat de verzekeraar u heeft laten weten de premie te verhogen aangeven dat u de verzekering graag op wilt zeggen.

Vergelijken van autoverzekeringen
Indien u de auto wel wilt blijven verzekeren is het een uitstekend idee om de verschillende verzekeraars naast elkaar te zetten. Er zijn meer autoverzekeraars die de premies hebben verhoogd als het gevolg van verschillende redenen, maar het is nog altijd mogelijk om een voordelig alternatief af te sluiten. Door een vergelijking te maken van de verschillende autoverzekeringen zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt. Let aan de andere kant wel goed op de dekking van de verzekering, zodat u ervoor zorgt dat u op een goede manier verzekerd blijft.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.