Interessante acties bij autoverzekeraars op een rij

 
05-06-2014

De aanbieders van autoverzekeringen halen steeds meer uit de kast om consumenten over de streep te trekken bij hen een autoverzekering af te sluiten. Je kunt gebruik maken van diverse kortingen en extra’s, maar let in ieder geval altijd goed op de premie die je betaalt. We zetten een aantal van de interessante acties voor je op een rij.

Flinke korting bij Univé
Als jongere op zoek naar een goede autoverzekering en interesse in een slipcursus? Univé biedt de mogelijkheid om deze cursus te volgen bij Trial Slipcursus en op die manier bovendien een korting op de premie van €150 in de wacht te slepen. Univé wil jongeren op die manier tegemoetkomen in de premie, maar niet voordat ze de slipcursus hebben gevolgd om zich in het verkeer beter te kunnen redden in lastige situaties. De actie van Univé is speciaal bedoeld voor jongeren uit Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Zeeland die op zoek zijn naar een voordelige autoverzekering op hun eigen naam.

Walibi Holland bij InShared
Sluit je een autoverzekering af bij InShared? Dan kun je rekenen op 2 gratis toegangskaarten voor Walibi Holland (t.w.v. €64), wat betekent dat je er een dagje tussenuit kunt. Het pretpark is er voor jong en oud en zorgt daarmee voor een gezellige dag voor het gezin, of een leuk uitje met vrienden.
Je krijgt beloningspunten voor iedere maand dat je klant bent bij InShared en een punt voor elke 1 euro aan premie die je betaalt. Daarnaast verdien je extra punten als je preventieve maatregelen treft. Hoe meer beloningspunten je aan het einde van het verzekeringsjaar hebt, hoe meer geld je op je rekening gestort krijgt. 

Gratis APK en kortingen bij FBTO autoverzekeringen
Met een autoverzekering bij FBTO kun je profiteren van een aantrekkelijke korting, in dit geval op bijvoorbeeld een APK. Indien je er een autoverzekering afsluit kun je rekenen op een gratis APK, wat jou direct enkele tientjes aan voordeel op zal leveren. Daarnaast kun je rekenen op extra kortingen, zoals die op het onderhoud van je auto. FBTO heeft afspraken gemaakt met een aantal garages door het land, waardoor je daar op een voordelige manier terecht kunt en bovendien je auto van binnen gratis kunt laten schoonmaken.

Reacties

 

Nieuwe reactie inzenden

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.