Vergelijken autoverzekering zeer raadzaam

Door admin, 30-05-2012

Vergelijken autoverzekering zeer raadzaamUit onderzoek van MoneyView is gebleken dat de prijsverschillen tussen de diverse aanbieders van autoverzekeringen erg groot zijn. Dat zorgt ervoor dat het mogelijk is dat u teveel betaalt voor uw autoverzekering, maar het brengt aan de andere kant ook mogelijkheden met zich mee. Het hoeft namelijk niet duur te zijn om een verzekering met een goede dekking af te sluiten. Door een goede vergelijking te maken van autoverzekeringen is het mogelijk om flink te besparen op de kosten die u maakt, aan premie.

Grote verschillende premies autoverzekeringen
MoneyView heeft 51 aanbieders van autoverzekeringen met elkaar vergeleken en heeft op die manier ontdekt dat er grote verschillen bestaan in de premies. Men heeft gekeken naar de allrisk autoverzekeringen en is er op die manier achter gekomen dat het wel degelijk goed mogelijk is om deze verzekering voordelig af te sluiten. Men heeft de vergelijkingen uitgevoerd voor tientallen verschillende postcodes en ook allerlei verschillende auto’s, voor uiteenlopende type klanten. Zo heeft men weten te ontdekken dat de premieverschillen bij autoverzekeringen behoorlijk groot zijn en dat het dus meer dan de moeite waard is om een goede vergelijking uit te voeren.

Online aanbieders vergelijken
Op de peildatum van het onderzoek, 1 april 2012, was de duurste premie voor een autoverzekering 120% duurder dan de meest voordelige. Dat betekent dat het goed mogelijk is om flink te besparen op de premie. Een gemiddelde allrisk autoverzekering kost ongeveer €458 per jaar, terwijl het door te vergelijken ook mogelijk was om tot een premie van €314 per jaar te komen. Het is wat dat betreft dus goed mogelijk om zomaar €100 per jaar te besparen. Het loont wat dat betreft de moeite om een goede vergelijking te maken en zo op zoek te gaan naar de beste autoverzekering.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.